The manufacturing process relies on our team’s skills and their great experience in Handcrafting, alongside the modern machinery for an ultimate result.

BOOKS HOLLAND B.V. THE NETHERLANDS

Platinastraat 79 | 2718 ST | Zoetermeer

[email protected]

+31(0) 793618282 / +31(0) 683908660

Title Image

ONZE PRODUCTEN

ONZE PRODUCTEN

Het fabricageproces is een samenspel van de vaardigheden van ons team met hun ruime ervaring in ambachtelijk handwerk. Hun vakkennis in combinatie met onze moderne machines zorgt voor een topresultaat.

Elk product wordt van ontwerp tot productie met oog voor detail verzorgd, inclusief het bijbehorende drukwerk, tegen een concurrerende prijs.

In onze DTP-studio verzorgen wij het grafische werk, waaronder de kleurcorrecties en adviseren wij u over alle aspecten die bij het maken van uw product komen kijken.

In samenwerking met u zorgen wij ervoor dat uw producten boven die van de concurrentie uitstijgen.

Stalenkaarten

Ook wel Tipkaarten genoemd, zijn met name geschikt voor gordijnen, meubelstoffen en behang, wij kunnen ook aangepaste kaarten ontwerpen voor vloerbedekking, PVC laminaat, raamfolies en zonnewering. Stalenkaarten kunnen worden gemaakt met eindeloze mogelijkheden in grootte en stijl: enkel, of met meerdere pagina’s, samengevoegd en handgemaakt in een stalenboek, of gewoon geboord en gelabeld ingevoegd in een ordner…

Behangstalenboeken en Tapijtstalenboeken

Zijn ideaal voor diverse materiaalkeuzes zoals: stoffen, behang, vloerbedekking, tapijt, leer, vinyl… Zorgvuldig vervaardigd en prachtig handgemaakt, veelzijdig in grootte en stijl. Stalenboeken kunnen worden uitgevoerd als een standaard boek, verstelbaar zoals in ordners of een combinatie van bijvoorbeeld een behang- of stoffenstaal met daarnaast een foto van hoe dat eruit zou zien op een wand in een huis of kantoorruimte.

Swatches en Kleurenwaaiers

Swatches zijn kostenefficiënte verkoop hulpmiddelen, gemakkelijk te maken en in diverse geometrische vormen kunnen worden geproduceerd. Geschikt voor tapijt, behangpapier, harde vloerbedekking, vinyl, en schermfolie…
Assortiment selectiemiddelen zijn compacte en praktische hulpmiddelen van gelabelde stalenpaletten, die rond een enkele as kunnen worden bevestigd, of in een op maat gemaakte beschermhoes kunnen worden geplaatst.

Cassettes

Cassettes zijn gemaakt om bedrukte stoffen en boeken in te bewaren. Ons ontwerpteam werkt nauw met u samen om een product op maat voor uw presentatie te maken.

Stof en gordijnstalen

Een onmisbaar verkoopinstrument voor gordijnen en stoffering. Een uitstekende aanvulling op een stalenboek. Met als doel een grote selectie van stofkleuren en -texturen op een harmonieuze manier weer te geven.

Ringbanden of Stalenmappen

Zijn een multifunctionele kantoor behoefte en tevens een hulpmiddel voor verkooppresentaties, voor het bewaren van stalenkaarten waar je op kunt vertrouwen. Onze ringbanden zijn vervaardigd uit hoogwaardig karton en uitgevoerd met stevige duurzame ringbanden.

[URIS id=6991]
[URIS id=6967]
[URIS id=7022]
[URIS id=7044]
[URIS id=7061]
[URIS id=7087]
[URIS id=7128]
[URIS id=7150]
WordPress Lightbox